Tuesday, July 27

the latest news :(




Macam aku cakap semalam , kita tunggu result KAPA kawad hari ini . So the result is

KAPA dapat naib johan peringkat daerah petaling perdana 2010

Aku mengharapkan jugak kemenangan tapi aku tahu kteorg mmg tak layak utk menang . Presentation kteorg sangat laa teruk . Aku tak nak salah kan budak budak baru semata-mata sebab ada jugak budak lama yg buat salah . Kesalahan yang aku rasakan paling bodoh and tak pernah berlaku pada pasukan aku sendiri sepanjang aku menyertai kawad ni , tali kasut tercabut masa pertandingan , and judges suruh budak tu betulkan tali kasut tu time tu jugak . Buat malu laa weyh ! Tahun depan kau leh kawad agy , leh tebus kesalahan kau . Aku ? kteorg yg senior nih ? ada ke tahun depan ? Because of this , kteorg kena hukum pakai full uniform kat skola esok . Segan tak segan laa kan . Dah laa kalah , mmg kena bahan ah KAPA kali ni . KAPA ibarat life aku , but lepas ni i guess no more stories about KAPA anymore . The end .

2 comments:

e p y said...

dun be sad laaaa . :))

Fara Dee said...

congrats sambest menang :)